2011. február 10., csütörtök

Héjában sült burgonya

Nehogy azt higgyétek, hogy éjjel- nappal krumplit eszünk. Bár nem is olyan rossz étel:-)
Sőőőőőt..............A régiek tudhattak valamit. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én nap mint nap megállapítom, hogy a legegyszerűbb ételek a legfinomabbak, a legegyszerűbb játékokkal lehet igazán jót játszani, a legegyszerűbb ruha a legelegánsabb és néha a legegyszerűbb megoldás a legcélravezetőbb.
Elbonyolítjuk az életünket különböző hóbortokkal és közben elfelejtünk élni. Na de, sohasem késő!!!!!
 Hozzávalók:
- Impala krumpli (a legfinomabb, amit eddig ettem)

Elkészítése:
A krumplit konyhai kefével jó alaposan megmosom. Fóliába csomagolva kicsivel több, mint egy óra alatt készre sütöm. Vajjal megkenve, savanyított káposztával mennyei......

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése