2011. január 15., szombat

Gyrosos szendvics

Szép kis nevet adtam szegénykének, de nem volt más választásom. A benne lévő husit gyrososan fűszereztem. A zöldségek, a fokhagymás tejföl, minden kísértetiesen hasonlított az eredetire, csak éppen pita nem volt készen. Így toast kenyérbe öltöztettem. Szögediesen mondva olyan "kőmég" íze volt.
Hozzávalók:
- csirkemellfilé
- gyros fűszerkeverék
- jégsaláta
- koktélparadicsom
- kígyóuborka
- fokhagyma
- tejföl
- pici olaj a sütéshez
- toast kenyér

Elkészítése:
A húst picike kis kockákra vágom és kevés olajon gyros fűszerkeverékkel fehéredésig sütöm.
A kenyeret vastagon megkenem tejföllel, rászórok a húsból, ismét tejföl következik, amire fokhagymát préselek, uborkát karikázok, koktélparadicsomot felezek és jégsalival befedem, amire jön mégy egy szelet toast kenyér.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése