2010. január 2., szombat

Jégsaláta zöld olajbogyóval

Egy adag friss saláta testünket- lelkünket felüdíti. Készítése egyszerű, csupán némi fantáziát igényel és pillanatok alatt hihetetlen finomságokkal tudjuk elkápráztatni magunkat és családunkat .




Hozzávalók:
- 1 fej jégsaláta
- 1- 2 paradicsom
- 1 kígyóuborka
- 15- 20 dkg. zöld olajbogyó
- 1 doboz natúr joghurt
- 1- 2 gerezd fokhagyma

Elkészítése:
A hozzávalókat rozsdamentes késsel feldaraboljuk, majd leöntjök a fokhagymával elkevert joghurttal.
Kiváló egészséges, fogyókúrás étel.
Egy szelet natúr sült hússal vagy egy szelet rántott hússal önálló fogásként is megállja a helyét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése