2010. január 28., csütörtök

Fahéjas- szilvás lepény

Ha valami nagyon gyorsat és nagyon finomat szeretnék készíteni akkor fahéjas- szilvást sütök.
Tényleg csak annyi időbe telik, amíg a mennyiségeket kimérem és összekeverem. A többi már a sütő dolga.
Hozzávalók:
- 25 dkg cukor
- 25 dkg Rama margarin
- 30 dkg liszt
- 3/4 csomag sütőpor
- 5 egész tojás
- 3 ek darált dió
- 1 kg magvaváló szilva ( ha lehet besztercei )
-  fahéj és cukor a szóráshoz
Elkészítése:
Én nagyon leegyszerüsítem a dolgokat, egyszerre keverem össze a hozzávalókat a szilva kivételével.
Kivajazott tepsibe öntöm a masszát és rárakom szorosan egymás mellé vágott felével felfele a szilvákat. Megszórom fahéjjal és elég sok cukorral majd beküldöm az előmelegített sütőbe.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése