2024. április 30., kedd

Gomba köret

A hit mélyen gyökerezik az emberi lélekben. Ez a belső meggyőződés, amely segíti az embert átlépni a nehézségeken és megtalálni az élet értelmét még a legzordabb időkben is. Ez egy olyan erő, amely vezeti és táplálja az embert az élet minden területén.

A hit egy személyes tapasztalat, amely mindenkit másként érint meg.Egyesek számára a hit kapocs Istenhez, másoknak egy belső erőforrás, amely segít nekik megbirkózni az élet kihívásaival. A hit általában összekapcsolódik olyan érzésekkel,mint a remény, a béke és a szeretet. Erőt ad az embereknek, hogy felülkerekedjenek a félelmeken és bizonytalanságokon.

A hitnek fontos szerepe van a közösségekben is, ahol az emberek megoszthatják és megerősíthetik egymás hitét. Ezek a közösségek támogatást, közös imádságot biztosítanak, erősítik az összetartozás érzését, amelyek nélkülözhetetlenek a hit megerősítéséhez.

A hit nem mindig könnyű út, és gyakran próbatételek elé állítja az embert. Sok ember tapasztalata szerint éppen ezek a megpróbáltatások teszik erőssé és mélyítik el a hitüket. 

A hit egy olyan erő, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy túllépjenek önmagukon és kapcsolatba lépjenek valami hatalmasabbal. E kapcsolat árán megtalálják az életükben rejlő értelmet és célt. A hit tehát áthatja az emberek mindennapjait és irányt mutat az élet minden területén.

Hozzávalók: 

- champion gomba

- shitaki gomba

- só, bors

- erdélyi fűszerkeverék

- olaj, vaj

Elkészítése:

Alaposan megmosom a gombákat. Majd egy kis olaj és vaj keverékében megforgatom. Felöntöm vízzel, erdélyi fűszerkeveréket szórok bele ( nem sokat)  és egy kevés fokhagyma granulátumot. NEM sózom az elején. A szeletelt gombát minimum 20 percig főzöm. Kötelező!! Majd a végén sózom, borsózom, és kicsit megpirítom a vaj és olaj keverékében. Isteni finom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése