2020. február 27., csütörtök

Sült kacsamell

A főzés jót tesz. Elűzi az unalmat és a stresszt. Jót tesz testnek és léleknek :-) Feltölt alkotói örömmel. Bátorítok mindenkit a konyhaterápiára!!!! Most megosztom veletek a világ legegyszerűbb, és legfinomabb sültjének a receptjét.
Hozzávalók:
- kacsamellfilé
- só, bors

Elkészítése:
A kacsamell filéket bőrös felületükön beirdalom, majd sózom, borsózom. Sütőzacskóba teszem, és 190 fokos sütőben készre sütöm. A végén kivágom a sütőzacskót, és úgy is pirítom pár percig, hogy szép aranybarna legyen. Egy kicsivel hosszabb időre van szüksége a sütésre, mint a csirkemellnek, de ha túl sokáig sütjük, megkeményedik a hús.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése