2014. június 9., hétfő

Padlizsán, paradicsom mozarella

Minden nap szívesen megenném a padlizsánt bármilyen formában. Ez egy nagyon gyors, egyszerű megoldás.
 
 
 
Hozzávalók:
- padlizsán
- paradicsom
- mozzarella
- bazsalikom
- só, bors
- olíva olaj

Elkészítése:
A padlizsánokat alaposan megmosom, és papírkendővel szárazra törölöm. Kb. fél centiméteres karikákra vágom. Besózom, és hagyom "könnyezni" pár percig. Majd szalvétával leitatom. Egy tepsit kikenek vastagon olíva olajjal, és a padlizsán szeleteket belehelyezem. Megszórom bazsalikommal, enyhén borsózom, és betolom a sütőbe. Pár perc múlva megfordítom őket, ekkor ráhelyezem a paradicsom- és mozarella karikákat,  majd együtt készre sütöm.

2 megjegyzés:

  1. Ez nagyon finomnak látszik,biztosan kipróbálom,nagyon tetszik a blogod rendszeresen látogatom.

    VálaszTörlés
  2. Ez nagyon finomnak látszik,biztosan kipróbálom,nagyon tetszik a blogod.

    VálaszTörlés