2014. január 8., szerda

Libamáj, kacsamell áfonyás gesztenyetöltelékkel, csirkemell juhtúró töltelékkel, töltött krumpli és hercegnő burgonyája

Egy fogás Karácsony első napjáról. Sanyi jött hozzánk ebédre, és nem akartam olyan étellel kínálni, amit esetleg ő is elkészített. Kitaláltam az alábbi menüt. Volt ám finom húsleves is előtte, meggyes- mákos bejgli, diós bejgli, aztán sütöttem diós- mákos- rahátos kalácsot és egy nagyon finom csokitortát eperből télapókkal.A szokásos habos kávé sem maradhatott el és hát már nem is emlékszem, hogy mi inden.... Jó volt végülis, jót beszélgettünk, aztán hazakísértük Sanyit, felmentünk hozzá és ott folytattuk a beszélgetést. Jó mi? Az lett a vége, hogy Bubival szépen hazagyalogoltunk. Csodaszép idő volt, semmi hideg, semmi csapadék. Csak a fiúk hiányoztak.
 
Hozzávalók:
-  szép nagy libamáj
- 1, 5 kg libaháj (libazsír is megteszi)
- csirkemellfilé
- kacsamellfilé
- krumpli
- vaj
- natúr gesztenyepüré
- áfonya
- juhtúró, petrezselyem, sajt
- tejföl
- tojás



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése