2011. június 10., péntek

Epres- áfonyás torta

Kb három hete készítettem ezt az "atomgyors" tortát. Amilyen gyors, legalább olyan finom is. Nem mindig van időm pepecselni, viszont bármikor jöhet az édesség. Délután találkoztam Magdival, neki is vittem belőle. Ízlett:-)
Hozzávalók:
- 8 db tojás
- 8 ek cukor
- 8 ek liszt
- pici só
- 2 csomag habtejszín
- cukor
- habfixáló
- eper
- áfonya

Elkészítése:
8 tojásból piskótát készítek. Ha kihűlt , elvágom középen és megtöltöm a habtejszínből felvert tejszínhabbal, amelybe egy kevés habfixálót is keverek. Teleszórom eperrel és áfonyával. Befedem a másik lappal, tejszínhabot simítok a tetejére és ismét teleszórom gyümölccsel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése