2011. január 12., szerda

Gyros magvas zsemlében

Az igazi pitában lett volna, de hát nagyon nem akart most ez összejönni. Úgy döntöttem, nem hagyom cserben a fiúkat, a magvas zsemle is megteszi. A Knorr rafinériának a Gyros alap fokhagymás dresszinggel című termékét felhasználva pár perc alatt össze is dobtam a fincsi vacsorát. Sajnos friss zöldség most nem volt itthon, de újítottunk itt is, savanyított káposztával pótoltuk.
 Hozzávalók:
- csirkemellfilé
- Knorr rafinéria, Gyros alap fokhagymás dresszinggel 
- 1 doboz natúr joghurt
- 4 ek olaj
- magvas zsemle
- savanyú káposzta

Elkészítése:
A husit apró kockákra vágom és beleforgatom az alapba, amit előzőleg 4 ek olajjal kikeverek. Hagyom néhány percig állni, majd 10- 12 perc alatt készre sütöm egy nagyobb serpenyőben. A joghurtba belekeverem a fokhagymás dresszinget. Azt is pihentetem néhány percig, hogy összeérjenek kicsit az ízek. A zsemlét kettévágom, megpakolom hússal, nyakon öntöm a dresszinggel és savanyított káposztát szórok rá.
Tényleg pár perc alatt elkészül és nagyon finom!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése