2010. december 15., szerda

Csirkehúsból készült fasírt

Katalin napozás volt az egyetemen és olyan jól sikerült a Kati csirkefasírtja, hogy le kellett utánoznom a salátával együtt. Jó kis vacsi lett belőle.
Hozzávalók:
- 70 dkg csirkemellfilé
- 2 zsemle
- 3 tojás
- fokhagyma
- ízvarázs
- petrezselyem
- só, bors

Elkészítése:
A zsemléket beáztatom és kicsavarom, a húst ledarálom. Mindezt összekeverem a többi hozzávalóval. Ha túl lágynak tűnik, teszek bele még egy kis zabkorpát, de csak annyit, hogy ne legyen túl kemény a massza.
Forró olajba szaggatom evőkanállal és aranysárgára sütöm. Papírkendőre szedem ki, hogy az olajat beigya.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése