Könnyű és finom. Friss zöldségekből üdítően hat, mint a lágy tavaszi szél.
Hozzávalók:
- 60 dkg csirkeaprólék
- 30 dkg zöldborsó
- 3 szál sárgarépa
- 2 szál petrezselyemgyökér
- 1/4 db zellergumó
- 1 csokor zöldpetrezselyem
- Vegeta
- 2 húsleveskocka
- 1 bő marék orsótészta
Elkészítése:
A zöldségeket megpucolom és kis hasábokra vágom. A csirkeaprólékot is szépen megtisztítom és lefaricskálom róla az oda nem illő darabokat. Mindentt egyszerre teszek oda főni. Vegetával sózom és beledobok még 2 húsleveskockát. A vége fele hozzáadom a tésztát is és készre főzöm. Zöldpetrezselyemmel fűszerezem. A húst külön tányérra szedem, ahonnan a fiúk jó étvággyal csemegéznek belőle.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése