Az asztal körül zajló beszélgetések olyanok, mint a finom fűszerek, amelyek még ízletesebbé teszik az ételt.
- csiperkegomba
- juhtúró
- só, bors, olíva olaj
- édeskömény
- fokhagyma
- oregánó
- só,bors, balzsamecet, fokhagyma
Elkészítése:
A gombákat megtisztítom, papír törlőkendővel leitatom a nedvességet róla, majd sózom. 15- 20 percig állni hagyom míg levet ereszt. Ezt is letörölgetem róla. Ezután borsózom, meglocsolom egy kis olívaolajjal, megtöltöm juhtúróval, és pár perc alatt a sütőben megsütöm.
Közben az édesköményt is megtisztítom, csíkokra vágom, és egy kis olíva olajon sóval, borssal, kevés préselt fokhagymával 10- 12 perc alatt megpirítom. Adok hozzá egy kevés oregánót, nyakon öntöm egy kis balzsamecettel és már tálalhatom is.
Krumplipürét is kínálok mellé. Nagyon kis könnyed étel.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése