Soha ne légy annyira elfoglalt, hogy Isten hangját ne halld meg!! Ez a legfontosabb az életben .
Hozzávalók:- 8 tojás
- 8 ek cukor
- 8 ek liszt
- csipet só
- fél csomag sütőpor
- 2 ek olaj
Krémhez:
- 5 dl Hulala habtejszín
- ananász konzerv
- kevés kandírozott narancs, citrom, lime
- rengeteg mazsola
- narancs a díszítéshez
Elkészítése:
A 8 tojásból, 8 ek cukorból, csipet sóval piskótát keverek, a végén hozzákeverem a 2 ek olajat, majd óvatosan a lisztet és a sütőport. Vajazott sütőpapírral bélelt tepsibe öntöm, és előmelegített sütőben 180 fokon légkeveréssel megsütöm.
Közben felverem a habtejszínt. Azért Hulalát, mert annak jobb a tartása, nem kell bele habfixáló. Belekeverek egy keveset az ananászbefőtt levéből, hogy krémesebb legyen a hab. Beleszórom a sok- sok mazsolát, a kandírozott gyümölcsöket és apró ananászdarabkákat. Ha kihűlt a piskóta, kettőbe vágom középen, és elosztom rajta a hab felét. Betakarom a másik lappal, majd a maradék krémet is rákenem. Ízlés szerint díszítem, jelen esetben narancs darabkákkal.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése