2011. július 27., szerda

Ananászos csirkehús tepsiben sült krumplival

Márk könyörgött, hogy készítsek valami ananászos húst neki. Pizzából is az ananászost szereti. Jó anyuka módjára teljesítettem  a kívánságát.
Hozzávalók:
- csirkemellfilé
- sajt
- ananász konzerv
- só, bors
- krumpli
- kevés olaj
- saláta

Elkészítése:
 A csirkemellfilét sózom, borsózom és olajozott serpenyőben fehéredésig sütöm. Ezután egy tepsibe teszem, szórok rá darabolt ananász konzervet és reszelek rá sajtot. Összesütöm, amíg a sajt elolvad rajta.
A krumplit meghámozom, hasábokra vágom és tepsiben megsütöm. Ha kész, kevés olíva olajjal összeforgatom. Lehet fűszerezni ízlés szerint.
Salátával tálalom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése