2011. június 23., csütörtök

Szendvics húspogácsával

A bolti felvágottaknál ezerszer jobb. Már az illata a zsemlének, amikor sül, és a kis húspogácsának.........Összefut az ember nyála még idő előtt. Érdemes bibelődni vele. Odavannak a fiúk érte.
Hozzávalók:
- 30 dkg csirkemellfilé
- 20 dkg marhahús
- 1 tojás
- só, bors
- pici borsikafű
- 3-4 nagy gerezd fokhagyma

Elkészítése:
Valamelyik receptem alapján zsemlécskéket sütök.
A húspogihoz ledarálom a húsokat, hozzáadom a tojást, préselt fokhagymát, sót és elég sok borsot.
Kis pogácsákat formálok belőle és kevés forró olajon mindkét felét megsütöm.
Ízlés szerint zöldségekkel fincsi szendvics készíthető belőle.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése