Villámgyors finomság. Nem muszáj félholdakat vagdosni. Lehet szeletelni hagyományos módon. Semmit nem veszít a varázsából.
Hozzávalók:
- 3 tojás fehérje
- 12 dkg porcukor
- 15 dkg darált dió
- 15 dkg liszt
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 mokkáskanál fahéj
- 1 citrom reszelt héja
- 15 dkg puha margarin
- 5 ek tej
- 3/4 csomag sütőpor
Hozzávalók a mázhoz:
- 3 tojás sárgája
- 15 dkg porcukor
- fél citrom leve esetleg a reszelt héja
Elkészítése:
A tojások fehérjét habbá verem. Belekeverem a többi hozzávalót és kivajazott tepsiben megsütöm.
A mázhoz kikeverem a tojások sárgáját a cukorral és citromlével majd a megsűlt forró sütire kenem.
Pogácsaszaggatóval félholdakat vágok belőle.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése