- babapiskóta
- tej
- instant kávé
- gesztenyepüré
- meggybefőtt
- tejszínhab
Elkészítése:
Egy kis tejbe belekavarok egy evőkanál instant kávét és egy teáskanál cukrot. Ebbe mártogatom a piskótákat majd lerakom egy jénai tálba őket szépen egymás mellé. Teleszórom a meggybefőttel. A gesztenyepürébe keverek egy kis befőtt levet. Nagyon harmonizál a savanykás meggy íz a gesztenyével. Ha van itthon, akkor tejszinhabot is keverek a krémbe. Most csak spray volt itthon, abból nyomtam bele egy keveset. Ezzel a masszával beborítottam a meggyszemeket. Egy kis étcsokival meglocsoltam és tejszínhabbal gazdagítva kínáltam. Azaz, dehogy kellett kínálni.... kevés idő adatott néki ezen a földön. Felfaltuk szegénykét és nagyon elfáradtunk mindannyian e kiadós ebéd után. Rögtön mennünk kellett sétálni, hogy helyreálljon a "belső nyugalmunk", no meg számomra az jelenti a pihenést.
Ez a kedvencem..:D
VálaszTörlésEz annyira guszta!!!:D megyek hozzád nyamizni meg tanulni:D
VálaszTörlésRendben, már el is kezdheted a tanulást, mert nagyon egyszerű.
VálaszTörlés